Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tornado Grup Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Crema maini + lotiune corp cocos + servetele Onyx cu lotiune
2499 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Crema de maini este bogata in extract natural de zmeura. Hidrateaza intens, hraneste si catifeleaza pielea. Extractul de zmeura are efecte benefice asupra pielii, protejand-o de radicalii liberi din mediul inconjurator. Regenereaza si are proprietati anti-inflamatorii. Se absoarbe usor, conferind pielii catifelare si hidratare.

Printre ingredientele continute de aceasta crema de maini regasim: ulei mineral, ulei galbenele, ulei seminte struguri, borage ulei vegetal, unt de shea, ulei de avocado, ulei cocos, extract de alge, glicerina monosaturata, sare din Marea Moarta, unt de cacao, ulei portocale.

Conţinut 100 ml.

Lotiunea de corp este bogata in extract natural de zmeura, uleiuri esentiale si vitamine (ulei galbenele,ulei cocos, ulei susan, glicerina, sare din Marea Moarta, ulei de palmier, extract de lavanda). Hidrateaza intens, hraneste si catifeleaza pielea mentinandu-i acesteia un nivel optim al umiditatii.Regenereaza si are proprietati anti-inflamatorii. Se absoarbe usor, conferind pielii catifelare si hidratare.

-pentru toate tipurile de piele

Conţinut 200 ml
Servetelele Onyx sunt pentru maini, fata si corp. Ele au impregnata lotiune de corp (125 ml)

Aceasta noua metoda de aplicare a cremei este usoara si convenabila.La folosirea servetelelor impregnate cu lotiune de corp aceasta se aplica uniform si se absoarbe usor, conferind pielii hidratare si nutritie.

Contin extract de musetel, ulei de cocos, vitamina B5 si vitamina E.

PH 5.5, fara alcool, testate dermatologic.

Continut: 25 bucati.

Produse in Israel.
Din Gura in Gura