Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tornado Grup Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dispozitiv protectie radiatii electromagnetice Communiguard
6599 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dispozitivul Communiguard are este un circuit electronic sub forma de folie autocolanta, fabricat cu ajutorul unui program special de calculator, ce protejeaza impotriva influentei negative exercitata de telefonul mobil, calculator, sau alte aparatele care produc campuri electromagnetice.

O parte din aceste radiatii provoaca dizarmonii in organismul uman: Communigard este sub forma unei folii autocolante care are in interior un dispozitiv electronic foarte subtire ce poate proteja organismul uman de efectele sau influentele daunatoare ale radiatiilor electromagnetice. inventie extraordinara, nu are efecte secundare sau contraindicatii.

A fost testat cu ajutorul a diferite tehnici si masuratori biologice. Telefonul celular este unul dintre aparatele cel mai des folosite, ce genereaza camp electromagnetic ce poate perturba fiziologia organismului. Mobilul este folosit mai mult decat alte aparate electrice si este plasat mult mai aproape de corp.
\
Cele mai frecvente simptome in cazul folosirii telefoanelor mobile: dureri de cap, incalzirea urechilor si a fetei,nervozitate, dereglari de somn, depresie,oboseala etc. Pe durata convorbirilor la telefon,frecventele radio penetreaza si organismul, fapt ce cauzeaza incalzirea. In cazul retelelor de telefonie care opereaza la o frecventa de 1800 MHz, adancimea penetrarii este de 1 cm.

Chiar daca radiatiile emanate de telefoanele mobile se situeaza sub limita admisa, foarte multe persoane acuza simptome neplacute.Explicatia este ca sistemul de reglare a organismului este suprastimulat. Pe termen lung, aceasta poate avea o serie de efecte neplacute, de exemplu poate duce la dereglarea sistemului imunitar.

Slabirea sistemului imunitar poate cauza un cerc vicios, deoarece poate provoca alte probleme:deteriorarea sistemului de furnizare a energiei catre celule, dereglari metabolice etc.Expunerea permanenta la "electrosmog" (poluarea electromagnetica) poate slabi sistemul imunitar, iar un sistem imunitar slabit poate spori sensibilitatea la "electrosmog".

Aceste campuri electromagnetice influenteaza organismul, cauzand simptome de tipul agitatie si dureri de cap, dar influenta lor permanenta poate deregla, de exemplu ciclurile organismului, ritmul veghe-somn (circadian), poate cauza oboseala cronica etc.
Cum ne poate ajuta COMMUNIGUARD:

Lipiti folia autocolanta COMMUNIGUARD pe spatele telefonului mobil sau pe baterie.Folia nu trebuie inlocuita dupa o anumita perioada (in afara cazului in care este deteriorata), ea avand o durata de viata mai mare decat a oricarui telefon mobil, nu trebuie reincarcata, fiind foarte simplu si usor de utilizat.

Aceasta folie de protectie impotriva radiatiilor actioneaza conform principiilor biofizicii. In cadrul procesului de fabricare a foliei comuniguard, factorii perturbatori care cauzeaza stimularea moleculara sunt codati sub forma de parametri (litere, simboluri sau, pe intelesul tuturor, note muzicale).Acestea sunt transformate in unitati binare cu ajutorul unui soft de computer special, fiind apoi implementate pe un mediu adecvat (in acest caz, folia de aluminiu Communiguard).

COMMUNIGUARD nu este doar un scut protector,ci creste si rezistenta organismului, armonizand aceste frecvente.

Utilizarea foliei COMMUNIGUARD este simpla si sigura, deoarece nu blindeaza telefonul, nu duce nici la cresterea volumului de radiatii, nici la consumul de energie. Eficienta sa a fost analizata de Institutul EUTROPA din Germania, iar examinarea prin biorezonanta a produs, de asemenea, rezultate excelente.Folia Communiguard poate fi aplicata pe orice aparat care produce un camp electromagnetic pe durata functionarii (alte telefoane fara fir, Laptop, calculator, televizor, gps, interfon de supraveghere copii, cuptor cu microunde, vehicule cu motor etc.).

Utilizarea Communiguard este complet lipsita de pericol.
Efectul este continuu in timp, nu necesita schimbare sau reincarcare.
Din Gura in Gura