Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tornado Grup Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Multivitamine pentru sugari 100% naturale Infant Formula
4699 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
O parte foarte importanta din viata unui copil este aceea de sugar. Daca sugarul este hranit in mod corespunzator, copilul de mai tarziu va fi mai sanatos, va creste mai armonios, va invata mai usor si mai repede si se va simti mult mai bine decat alti copii.

Infant Formula este recomandat in special pentru bebelusii sugari, care NU sunt alimentati natural de la san, sau pentru care mama nu poate asigura cantitatea optima de lapte matern sau laptele matern "este prea slab". Infant Formula fiind capabila sa le suplineasca deficitul de vitamine pe care nu le primesc de la mama prin lapte.

Se administreaza care 1 ml de Infant Formula zilnic in timpul meselor

In general, mamelor le este foarte greu sa satisfaca necesarul complet de vitamine si minerale al unui sugar, deoarece preparatele speciale destinate sugarilor sunt prelucrate excesiv, iar continutul lor de vitamine si minerale este foarte scazut. De asemenea, nici alimentatia mamei nu contine intotdeauna cantitatea ideala de vitamine. Pentru mamele care alapteaza a fost conceput un preparat naturist care le suplineste necesarul de vitamine, se numeste New Life Multivitamin. In ultimul timp, ca urmare a industrializarii, au aparut o multitudine de factori externi, care au ca efect cresterea necesarului de vitamine, atat pentru mama, cat si pentru sugar: lumina artificiala, poluarea aerului, radioactivitatea, radiatiile de multiple feluri (datorate televizoarelor, monitoarelor, etc.), medicamentele, stresul psihic. Polivitaminele produse din materii prime strict naturale pot fi de un mare ajutor sugarilor.

In continuare vom oferi cateva detalii despre natura si compozitia acestor suplimente naturale Infant Formula:

vitamina A se extrage din uleiul de peste,
vitamina E din uleiul de plante, iar
vitaminele B si C - foarte importante pentru cresterea si dezvoltarea sugarului - au, de asemenea, provenienta naturala.

Aceste vitamine sunt oferite sub forma de sirop, cu un gust foarte placut, evitandanu-se in acest fel toate dificultatile care apar in momentul administrarii lor.
Atentie! Necesarul de vitamina D3 este mai mare in cazul sugarilor, de aceea, cand preparatul polivitaminic nu contine vitamina D3, aceasta trebuie administrata separat.

Infant Formula pentru sugari se administreaza cate 1 ml zilnic, in timpul meselor.

Flaconul Infant Formula contine 60 ml de lichid multivitaminic pentru sugari.

Compozitie Infant Formula

Vitamina A .................................. 400.00 mcg
Vitamina E .................................. 4.00 UI
Vitamina B................................... 0.50 mg
Vitamina B2 ................................ 10.60 mg
Vitamina B3 ................................ 8.00 mg
Vitamina B6 ................................ 0.40 mg
Vitamina B12 .............................. 0.50 mcg
Vitamina C .................................. 35.00 mg
Acid Pantotenic ............................ 3.00 mg

Infant Formula pentru sugari este foarte apreciat de mamici, care au observat cresterea poftei de mancare iar copii ce au ramas in urma cu dezvoltarea au inceput sa recupereze.
Din Gura in Gura